Kostnadseffektiva och skadeförebyggande bilvårdslösningar!

Rekond av bilar i Växjö

BVS Proline 3.0

BVS Proline 3.0 keramisk lackförsegling

Den optimala behandlingen för din nya bil. Lackens egenskaper förbättras genom moden nanoteknologi som gör lacken hårdare och tätare.

Fördelarna är en mer reptålig lack som behåller nybilsfinishen under lång tid framöver. Den förseglade lackytan blir enklare att rengöra eftersom den glasliknande ytan är tät och smutsen inte tränger in i lackens porer. Eftersom förseglingen binder sig med klarlacken så kan den inte heller tvättas bort med vare sig avfettning eller andra tvättkemikalier. Proline 3.0 skyddar din bil upp till 24 mån/4000 mil

BVS Proline 3.2

Nyhet! Proline 3.2 keramisk 2 lagers lackförsegling.

Vår senaste behandling som ger ännu bättre glans och finish med upp till 5 år/8000 mil hållbarhet. Denna behandling är framtagen för dig som kör extremt mycket eller har extra höga krav på din bils utseende.

Ge din bil den ultimata fräschheten – vårt expertteam ser till att den skiner som aldrig förr!


BVS Bilvårdsspecialisten i Växjö är det självklara valet för bilägare som vill ha en riktigt ren och välskött bil. Företaget har lång erfarenhet av rekond och bilvård, och erbjuder  mer omfattande behandlingar.


Att ta hand om sin bil är viktigt ur flera synvinklar. För det första gör en väl vårdad bil att man känner sig stolt över sitt fordon och ger ett proffsigt intryck vid exempelvis jobbintervjuer eller kundmöten. Dessutom kan man inte bortse från att en ren bil också håller bättre i längden – smuts och saltangrepp kan snabbt leda till rostskador om man inte ser till att tvätta sin bil regelbundet.


Det finns flera fördelar med att välja BVS Bilvårdsspecialisten som leverantör av sin rekond och bilvård. För det första är man garanterad att få en högkvalitativ behandling av professionella tekniker med många års erfarenhet inom området. Dessutom arbetar företaget med de senaste metoderna och utrustningarna för bästa möjliga resultat, vilket innebär att kunderna alltid kan förvänta sig ett skinande rent och välskött fordon efter besöket hos BVS Bilvårdsspecialisten i Växjö.


Sammanfattningsvis kan man säga att BVS Bilvårdsspecialisten i Växjö är det självklara valet för bilägare som vill ha en riktigt ren och välskött bil. Här erbjuds en mängd olika tjänster för både grundläggande tvättbehandlingar och mer avancerade rekondbehandlingar, kombinerat med professionell personal, de senaste utrustningarna och konkurrenskraftiga priser.