Solfilm Växjö

Att ha solfilm på bilrutor har blivit alltmer populärt de senaste åren. Inte bara ger det ett mer exklusivt utseende till bilen, men det har även många praktiska fördelar. Om du bor i Växjö kan det vara särskilt viktigt att installera solfilm på dina rutor eftersom staden ligger mitt i södra Sverige där sommarmånaderna kan bli riktigt varma.


Solfilm skyddar inte bara mot UV-strålar, det hjälper också till att minska värmen inne i bilen så att du inte behöver använda AC: n lika mycket. Detta gör att du sparar både pengar och energi. Dessutom hjälper solfilm till att minska bländning från starka ljuskällor såsom strålkastare från andra fordon på vägen.


BVS Växjö erbjuder ett brett utbud av högkvalitativ solfilm för alla typer av bilar. Vi använder oss av de bästa materialen för att säkerställa maximal effektivitet och hållbarhet. Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster.

BVS Solfilm

Med solfilm monterat på bilen blir det enligt många både snyggare samt behagligare. Solfilm stoppar 99% av den skadliga UV strålningen som bleker interiören. Värmestrålningen stoppas med upp till 65% och sker en markant skillnad i bilen under varma perioder.

Vi arbetar med Johsson WindowFilm som är ledande i branchen med sin otroligt höga kvalite på sina produkter. Alla bilar lämnas med 5års garanti på filmen.


Skulle ni råka ut för en krock bidrar solfilmen till ett visst personskydd då den håller ihop glaset och på så vis minskar risken för skador orsakade av glassplitter

Kontakta oss för prisförslag.

BOKA NU


För solfilm på fastighet eller säkerhetsfilm. Kontakta oss för prisuppgift