Solfilm Växjö

BVS Växjö erbjuder ett brett utbud av högkvalitativ solfilm för alla typer av bilar.

Vi samarbetar med Solfilmsgruppen Norden, en av Skandinaviens största distributörer av fönsterfilm med kvalitetsprodukter ifrån välkända Johnson Window Films

Solskyddsfilm ger inte bara en snygg look, utan gör också att bilen blir svalare och fräschare invändigt då filmerna minskar värmestrålningen med upp till 65%. Våra solskyddsfilmer tar bort 99% av den skadliga UV strålningen, minskar blekningen av bilens interiör och tar bort störande reflektioner. Vid en eventuell krock ger filmen även ett visst personskydd. Filmen håller ihop glasrutan och minskar risken för skador från glasfragment in i bilen. De mörkare filmerna ger även ett enastående insynsskydd. Våra solfilmer passar även bra till båtar, husvagnar, husbilar eller liknande.

De vanligaste styrkorna på solfilmen är 05, 20, 30, 45, gå gärna in på respektive nummer för att se via denna länk https://www.johnsonwindowfilms.com/tinter/

Observera att det enligt Svensk lag är det förbjudet att installera en tonad film på framruta och/eller fram sidorutor.

Alla bilar lämnas med 5 års garanti på filmen.

BVS Växjö erbjuder ett brett utbud av högkvalitativ solfilm för alla typer av bilar.

Att ha solfilm på bilrutor har blivit alltmer populärt de senaste åren. Inte bara ger det ett mer exklusivt utseende till bilen, men det har även många praktiska fördelar. Om du bor i Växjö kan det vara särskilt viktigt att installera solfilm på dina rutor eftersom staden ligger mitt i södra Sverige där sommarmånaderna kan bli riktigt varma.

Solfilm skyddar inte bara mot UV-strålar, det hjälper också till att minska värmen inne i bilen så att du inte behöver använda AC: n lika mycket. Detta gör att du sparar både pengar och energi. Dessutom hjälper solfilm till att minska bländning från starka ljuskällor såsom strålkastare från andra fordon på vägen.

BVS Växjö erbjuder ett brett utbud av högkvalitativ solfilm för alla typer av bilar. Vi använder oss av de bästa materialen för att säkerställa maximal effektivitet och hållbarhet. Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster.

VI ÄR AUKTORITETEN INOM BILVÅRD, LACKSKYDD, INTERIÖRBEHANDLING, SOLFILM OCH DÄCK!

BVS SOLFILM

Med solfilm monterat på bilen blir det enligt många både snyggare samt behagligare. Solfilm stoppar 99% av den skadliga UV strålningen som bleker interiören. Värmestrålningen stoppas med upp till 65% och sker en markant skillnad i bilen under varma perioder.Vi arbetar med Johsson WindowFilm som är ledande i branchen med sin otroligt höga kvalite på sina produkter. Alla bilar lämnas med 5års garanti på filmen.

KONTAKTA OSS

Fyll i ditt telefonnummer så kontaktar våra specialister dig för att diskutera rätt behandling för ditt fordon, oavsett om det är en gammal eller ny bil. Vi finns här för att hjälpa dig.

Ta en närmare titt på ditt leasingavtal, i de flesta avtal ingår rekond utav bilen

Titta gärna förbi oss, vi har öppet 8-17 måndag till fredag!

 

BOKA TID/FRÅGA

Scroll to Top